Velkommen til vores moderne klinik beliggende i hjertet af København. Du finder os mellem Strøget og Vor Frue Kirke kun 5 minutters gang fra Nørreport Station. Vi kan tilbyde en bred vifte af behandlinger; herunder kosmetisk tandpleje, små og større rekonstruktioner og kirurgiske indgreb.

Vores behandlerteam består af 2 tandlæger med mange års erfaring, 2 omhyggelige tandplejere og 3 søde, kompetente klinikassistenter. Vi er alle klar til at give dig en positiv, behagelig oplevelse og i tæt samarbejde sørge for at sikre, at dine tænder er sunde og funktionsdygtige.

Vi har et overordnet mål om at bevare og vedligeholde tænder og det smukke smil. Kombiner evt. dit tandlægebesøg med en bytur.

item3

Akut brug for en tandlæge

Ring hurtigst muligt til klinikken. Vi tilbyder smertelindrende behandling samme dag. Der kan dog forekomme ventetid. Der afregnes kontant efter endt besøg.

Er du kommet til skade og har knækket en tand så rens området med vand for at fjerne snavs. Opbevar tanden eller fligen i mælk/vand og medbring denne til tandlægen. Rens endelig ikke selv tandstykket, da dette skal gøres overordentligt skånsomt. Har du slået en tand helt ud, da anbefales det at opbevare tanden i munden. Sæt den endelig IKKE på plads selv.

Har du bidt dig i tungen eller læben stoppes blødningen ved at holde en ren klud på med et fast pres. Kulde mindsker en eventuel hævelse. Hvis blødningen ikke stopper, opsøg da din tandlæge eller skadestuen. Har du brug for akut tandlægehjælp uden for vores åbningstid, henviser vi til Københavns Tandlægevagt.

Københavns Tandlægevagt

Oslo Plads 14

2100 København Ø

Tlf.: 35 38 02 51

Der er åbent for nødbehandling alle aftener kl 20.00-21.30, samt lørdag, søndag og helligdage kl 10.00-12.00

Husk at medbringe dit sygesikringsbevis og vær opmærksom på, at der er kontant afregning.

item5

Tandlægerne i Jorcks Passage

Mads Have og Eva Cramon

m1
inmanaligner logotf m4 Find os kort bla 2 rød plet